Giant werd 40 jaar geleden opgericht met een missie om betere bikes te bouwen. Toen stelden we ons een wereld voor waarin fietsen plezieriger zou zijn voor iedereen, over de hele wereld. We wilden fietsen als lifestyle aantrekkelijker maken voor meer mensen en we zagen een heldere manier om dat doel te bereiken: betere bikes, betere uitrusting, betere technologie. We zijn een heel eind gekomen sinds die tijd. Vandaag de dag winnen Giant bikes wereldkampioenschappen. Ze winnen ook designprijzen. Maar het meest belangrijke is dat onze bikes de harten van mensen veroveren, die ervoor gekozen hebben om fietsen een onderdeel van hun leven te maken. We ondersteunen die keuze. We denken dat de wereld er beter door wordt. Giant biedt je een vertrouwde basis op elke weg, elk pad of elke trail die voor je ligt. We zijn er trots op om een deel te zijn van jouw fietsavonturen.

Liv is het eerste fietsmerk dat zich volledig richt op de wensen van vrouwen. We bieden als enige een allesomvattende product collectie die speciaal voor fietsende vrouwen is ontworpen, en die uiteenloopt van prachtige kleding tot topkwaliteit fietsen.

Het maakt niet uit op welk niveau je fietst of welke stijl je ambieert, Liv maakt de beste producten om vrouwen te helpen nieuwe mogelijkheden te ontdekken door middel van fietsen.
Cortina: Het fietsmerk Cortina is van mening dat je gezien mag worden met je fiets. ‘Het merk dat fietsen en fashion dichter bij elkaar brengt’, zoals ze het zelf zeggen. Cortina fietsen kom je, zonder dat je het weet, dagelijks tientallen keren tegen. Het is dan ook één van Nederlands snelst groeiende fietsmerken met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Het merk kwam in de jaren 70 op de markt met kwalitatief goede stadsfietsen. Vanaf 2006 is Cortina zich meer gaan richten op de beleving en het design. Er wordt veel tijd gestoken in het zoeken naar trends. Deze trends worden vervolgens doorvertaald naar hun fietsen en accessoires. Want ook accessoires als kinderzitjes, fietstassen, -kratten en manden zijn belangrijk binnen het aanbod.

Gazelle: Gazelle maakt al meer dan honderd jaar onderdeel uit van het dagelijks leven. De fiets is voor Nederlanders een essentieel onderdeel van het dagelijks leven. Wij maken onze fietsen al 125 jaar zo licht, kwalitatief en comfortabel mogelijk. Blijven altijd nadenken over slim design en technische innovaties. Wij maken fietsen die tegen een stootje én tegen dieven kunnen. Fietsen waarmee je gezien mag worden.
Onze e-bikes hebben een lage opstap en maximale trapondersteuning. Wij bouwen e-bikes die 30 minuten doen over een spitsuur. Wij nemen een kijkje in de toekomst door futuristische prototypes te bouwen.
Wij zijn Gazelle en wij maken kwaliteitsfietsen. 275.000 per jaar. En dit doen wij vol passie, vol overgave.
Zodat jij blijft fietsen.

Sparta In 2017 bestaat Sparta 100 jaar. In de 100 jaar dat Sparta bestaat, heeft Sparta voor de nodige innovaties gezorgd. Dit zal óók in de toekomst gedaan blijven worden. Dankzij nieuwe technologieën ontstaan verassende, nieuwe mogelijkheden. Deze mogelijkheden wil Sparta blijven toepassen op de nieuwe generaties e-bikes. Hoe mooi zou het zijn als je fiets andere weggebruikers laat weten waar je bent, zodat de 'dode hoek' verleden tijd wordt? Of dat je fiets alle informatie van je smartphone kan gebruiken om je van dienst te zijn? Door zulke vragen te blijven stellen blijft Sparta inspelen op de steeds specifiekere wensen van de toekomstige fietser. Zo zorgen we er voor dat iedereen op zijn manier kan genieten van onze energie. Kortom; Enjoy the Energy, óók in de toekomst.
Door de innovatiedrang vast te houden zal Sparta óók de komende 100 jaar weer fietsen maken die aansluiten op de verschillende wensen van de hedendaagse én toekomstige fietser! Laat de volgende 100 jaar maar komen. Wij hebben er zin in!

Koga maakt fietsen met de allerhoogste kwaliteitsnormen en word over de gehele wereld verkocht. Opgericht in 1974 door de fam. Kowalik en Gaastra. Vandaar destijds de naam Koga. De frames werden bij de beste framebouwer ter wereld Miyata geproduceerd, Tegenwoordig staat de naam Koga Miyata niet meer op de frame's, alleen nog Koga dit maakt Koga een echt Nederlands merk.

Alle KOGA fietsen worden met de hand gebouwd in hun vestiging in Heerenveen. Hierbij is één monteur verantwoordelijk voor de volledige afmontage van een fiets. Het handbuilt by Koga logo op het frame staat garant voor deze eigenzinnige aanpak. Van het individu, voor het individu. Die betrokkenheid bij het product zie je terug in het resultaat. Perfectie tot in de finesses.

Koga heeft als uitgangspunt bij het ontwikkelen van een nieuw model altijd het beste product maken voor de gepassioneerde (en veeleisende) fietser. Ze besteden veel aandacht aan afwerking, door onderdelen vloeiend en harmoniërend te integreren. Als dat niet mogelijk is met bestaande onderdelen, ontwikkelen ze hun eigen product. Dat geeft de Koga fietsen de herkenbare look en stijlvolle uitstraling.

Alpina:
Alpina is hét kinderfietsmerk voor kids in de leeftijd van 2 t/m 12 jaar. In de grote collectie kan elke jongen en elk meisjes zijn/haar droomfiets vinden. Alpina fietsen zijn hip, kleurrijk en voorzien van de mooiste details. Neem gauw een kijkje in de collectie!

Flyer:
Wanneer Flyer over E-Bikes spreekt, heeft ze het niet alleen over frames en spaken, maar over rijplezier en een leuk leven, samen met Zwitserse kwaliteitsproducten en een passie voor het fietsen. Daarom zet Flyer met het nieuw ontwikkelde, veelzijdige assortiment in op een bewuste en duurzame manier van leven en een actieve en gezonde vrijetijdsbesteding. Ongeacht of u nu liever sportief, ter ontspanning of in het stadverkeer onderweg bent, biedt Flyer u een geheel eigen E-Bike, precies zoals u die wenst, zodat u in elke levenssituatie en onder alle omstandigheden flexibel en mobiel bent. Daarmee kan u altijd veilig, comfortabel en milieuvriendelijk op uw bestemming aankomen.

Honda:
Bij Honda wordt elk voertuig die ze maken perfect vormgegeven, betrouwbaar gebouwd en ontworpen om bij u te passen. Ze leven voor de techniek en houden ervan om problemen op te lossen. Daarom besteden ze zorg aan elk detail; als u uw Honda mee naar huis neemt willen ze dat u net zoveel geniet als zij gedaan hebben tijdens het maken ervan.

Kymco:
De Kymco scooter is een van de meest populaire scooters van de afgelopen 10 jaar. Kymco is van oorsprong een fabrikant van motorfietsen, scooters en quads uit Taiwan. Het bedrijf is in 1963 opgericht en produceerde in eerste instantie alleen maar onderdelen voor scooters en motorfietsen. Later zijn ze deze zelf gaan produceren. Het duurde echter tot en met 1992 toen ze dan echt besloten om de voertuigen te gaan produceren onder de naam Kymco. De Kymco scooters zijn bij ons al sinds jaar en dag te verkrijgen

Loekie:
In de afgelopen jaren is er natuurlijk het een en ander veranderd in de wereld van de kinderfiets. Techniek, frames en zithoudingen zijn natuurlijk belangrijk, maar ook styling en kleuren spelen tegenwoordig een grote rol. Kinderen weten zelf erg goed wat ze mooi vinden en wat niet en door het grote aanbod kinderfietsen kan Loekie goed voldoen aan de wensen van je (klein)kind.

Uitstraling is één van de belangrijkste punten van een kinderfiets: alles moet kloppen. Loekie besteedt daarom extra veel aandacht aan de kleuren, stijl en algemene uitstraling van de kinderfietsen. Zo biedt Loekie bijvoorbeeld mooie, roze prinsessenfietsen, maar ook stoere meisjesfietsen. Ook jongens hebben genoeg keuze uit het diverse aanbod van Loekie. De fietsen van Loekie hebben namelijk als grootste inspiratiebron de kinderen zelf!

Urban Arrow
Urban Arrow is gestart in 2009 en heeft als doel de stad stiller te maken en te vergroenen met elektrische transportfietsen.

Wij maken aantrekkelijke, hoogwaardige transportfietsen die dankzij de nieuwste technologie en modernste materialen zich razendsnel door de stad kunnen bewegen en er ook nog eens mooi uit zien. Daarmee willen we het gebruik van scooters en auto’s sterk terugbrengen. Dit doen trouwens we niet alleen voor Nederland. We willen ook de beste transportfietsen voor de rest van de wereld maken. En daarom zijn we inmiddels al actief in 11 landen

Piaggio/Vespa;
Piaggio, het Italiaanse product ook wel bekent als Piaggio & Co. Piaggio staat natuurlijk al jaren bekend om zijn scooters en bromfietsen. Het merk Piaggio werd bekend in het jaar 1946. Ze werden vooral beroemd omdat ze de scooters de naam wesp (Vespa) meegaven. Piaggio bestaat al wel langer dan 1946. Tijdens de tweede wereldoorlog maakte de fabriek nog gevechtsvliegtuigen. Omdat ze een verdrag hadden gesloten met de Duitsers was dat al snel van de baan. De directie van Piaggio had vanaf dat moment besloten om de hele fabriek in te richten naar de eisen van de scooter industrie. Veel onderdelen van vliegtuigen werden verwerkt in de scooters en motoren. De kop wiel werd bijvoorbeeld gebruikt als voorband van de scooter en de motor kreeg een aangepaste vliegtuigmotor in de Piaggio. Een aantal jaren na de oorlog ontstond een grote vraag naar vervoersmiddelen. Het moment dat Piaggio een echt merk is geworden. Inmiddels hebben ze nog wat scootermerken en brommermerken toegevoegd aan het bedrijf. Onder andere Gilera en Puch zijn aangesloten bij Piaggio.