Bedrijfsfietsen
Fietsen is gezond en daarom komen wij graag langs voor een testritje en speciale aanbiedingen voor uw personeel.

Bezorg fietsen
Bezorgen op de ebike/fiets is een gezonder en goedkoper alternatief voor uw bedrijf. Kom bij ons langs om de opties te bespreken.
 

MTB of Race clinic als bedrijfsuitje
Bent u/ je opzoek naar een sportief bedrijfsuitje? Het team van Schilder Tweewielers regelt het. Wij bieden compleet verzorgde MTB of Race clinics.

Stuur ons een email met meer informatie voor het inplannen van een afspraak.

Ook bedrijven zijn bij ons aan het juiste adres voor fietsen. Het is voor het personeel gezond om gebruik te maken van de fiets en het is beter voor het milieu. Om ervoor te zorgen dat uw personeelsleden vaker de fiets gaan pakken, willen wij graag langskomen. In overeenstemming met u plannen we een geschikte dag in en nemen wij verschillende fietsen mee. Zowel elektrisch als niet-elektrisch. Alle personeelsleden krijgen de mogelijkheid om de fietsen uit te testen. Verder zullen wij iedereen een speciale prijs aanbieden. Zo zal er niet alleen voordeel zijn voor u als bedrijf, maar ook voor uw personeelsleden. Hiermee willen wij het extra zetje geven om meer mensen op de fiets te krijgen.

Bezorgen op de (elektrische) fiets heeft veel voordelen t.o.v. de scooter. Ten eerste is fietsen goed voor de gezondheid van uw personeel. Daarnaast is het een groot voordeel dat (elektrische) fietsen niet schadelijk zijn voor het milieu, dit in tegenstelling tot de scooter. Bovendien brengt een (elektrische) fiets veel minder kosten met zich mee dan de scooter; geen benzinekosten, lagere kosten voor de verzekering en het onderhoud. Dit is veel voordeliger voor u als bedrijf. Verder hoeft er geen rekening meer gehouden te worden met rijbewijzen. Voor bezorgdiensten is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een lease contract.


Voor een bedrijfsuitje bent u bij Schilder Tweewielers ook aan het juiste adres. U kunt kiezen voor een geheel verzorgde MTB of Race clinic. Tijdens de MTB of Race clinic staat gezelligheid en sportiviteit voorop. Wij zullen ervoor zorgen dat iedereen met een voldaan gevoel van de fiets afstapt. Na de clinic staat er voor iedereen een hapje en een drankje klaar. En is er tijd om bij te komen en gezellig te zitten.