Bike fitting

Onze Body Scanning helpt ons om u van het beste advies voor een perfecte zit op uw fiets te voorzien. Probeer het eens uit!

Zadelmeting

Een zadel moet gewoon passen! Om u van het beste zadel te kunnen voorzien maken wij gebruik van een professionele zadelmeting. 

Deskundig advies 

Bij Schilder Tweewielers staat de klant centraal. We bieden niet alleen een uitgebreid assortiment maar ook een persoonlijk advies. 

Service & Reparatie zijn in het verlengde van de verkoop van onschatbare waarde. Een van de gevleugelde uitspraken van oprichter Theo Schilder: ‘Een tweewieler verkopen is niet zo moeilijk…Wat je daarna doet voor je klant…Dat is veel moeilijker.’ Deze uitspraak is eigenlijk de leidraad voor de wijze waarop het team van Schilder Tweewielers constant werkt aan het optimaal mobiel houden van alle klanten.

Bent u op zoek naar een nieuwe fiets? Dan is Schilder Tweewielers uw adres. Een nieuwe fiets die wil je uitproberen! Daarom vindt u bij Schilder Tweewielers een zeer ruim assortiment van de nieuwste modellen van al onze topmerken. U bent altijd welkom voor persoonlijk advies inclusief een proefrit op de fiets van uw keuze.Het uitproberen van een fiets vinden wij voor u van groot belang bij het vinden van de perfecte match tussen zithouding, comfort en fietsplezier! 

Bike fitting: 
Body Scanning CRM Bike, ontwikkeld door orthopeden, fysiotherapeuten, fietsers en ingenieurs, is een meetsysteem waarmee u opgemeten wordt. Aansluitend volgt een advies om uw optimale ergonomische zitpositie op de fiets te bepalen en ook de bijbehorende perfecte frame-geometrie te berekenen.

Zadelmeting:
Een zadel moet, net als schoenen, gewoon passen!
Ieder mens is anders als het om lichaamsbouw gaat. Daarom is een goed systeem nodig om bijvoorbeeld de afstand tussen de zitbotjes te meten, de stand van de rug te bepalen, of een indicatie van actuele problemen op te vragen. Body Scanning CRM adviseert met het Popometer zadelmeetsysteem het juiste ergonomische fietszadel. 

 

Vergelijk de prijzen van Schilder Tweewielers gerust met die van onze online concurrenten. Let vooral op onze inclusief prijzen, goede service is bij ons altijd bij de prijs inbegrepen!