Wij houden u mobiel!

Wij proberen uw rijwiel altijd zo snel mogelijk weer gereed te maken. Mocht de reparatie niet ter plekke te maken zijn dan zorgen wij graag voor een vervangend voertuig! 

Advies op maat!

Ieder rijwiel is uniek, ook dat van u! Wij geven u graag deskundig advies over de reparatie van uw fiets. Onze medewerkers zijn opgeleid tot echte specialisten in hun vak. 

Afspraak?

Wij werken het liefst op afspraak. Maak telefonisch een afspraak bij een van onze collega's. Voor een snelle vraag of pech onderweg bent u altijd welkom!

Service is van het allergrootste belang voor het team van Schilder Tweewielers. Uw rijwiel verdient perfect onderhoud en als dat nodig is een zorgvuldig uitgevoerde reparatie. Onze werkplaats krijgt daarom net zoveel aandacht als de winkel. Daarom biedt Schilder Tweewielers u gekwalificeerd en deskundig personeel om u zo van goed advies voor uw rijwiel te voorzien. De ruime, schone en overzichtelijke werkomgeving is ons visitekaartje.

Onze monteurs volgen regelmatig cursussen om de vakkennis op peil te houden. Al het nieuws over fietsen en bromfietsen volgen wij nauwgezet. Dat houdt  ons scherp, maar wij doen dat natuurlijk ook om voor onze klanten op elke vraag een antwoord in huis te hebben. 

Bij reparaties staat er, indien beschikbaar en dat is vrijwel bijna altijd, een leenfiets voor u klaar zodat u nooit zonder rijwiel zit! Is het voor u lastig om uw rijwiel voor onderhoud of reparatie te komen brengen? Maak dan gebruik van de ophaal- en bezorgservice. Onze servicewagen haalt uw rijwiel graag bij u op. En wanneer u dit wenst wordt uw rijwiel ook weer bij u thuis gebracht! Kosten van onze ophaalservice is afhankelijk van de locatie.