Theo Schilder begon in 1948 met de verkoop en reparatie van fietsen en bromfietsen in de winkel aan Varnebroek 51. Door de grote groeiende vraag naar mobiliteit en de behoefte aan meer ruimte, een betere bereikbaarheid en parkeerruimte is het bedrijf in 2008 verhuisd naar de Koedijkerstraat 31 op Overstad. De nieuwe winkel van Schilder Tweewielers is een echte servicewinkel. Bij binnenkomst vallen gelijk de open werkplaatsen op. Natuurlijk verkopen we graag heel veel fietsen. Bij ons hoort daar ook de onmisbare schakel van service en reparatie bij. Service en reparatie zijn in het verlengde van de verkoop van onschatbare waarde.

Een van de gevleugelde uitspraken van oprichter Theo Schilder is voor ons al bijna 70 jaar de belangrijkste leidraad:

‘Een tweewieler verkopen is niet zo moeilijk… Wat je daarna doet voor je klant… Dat is veel moeilijker.’


Deze uitspraak is eigenlijk de leidraad voor de wijze waarop het team van Schilder Tweewielers constant werkt aan het optimaal mobiel houden van alle klanten.

In de winkel staan de complete collecties tweewielers van de beste merken voor u klaar. De nieuwste fietsaccessoires, de mooiste fietstassen, manden en alle denkbare modieuze of technische onderdelen zijn direct uit voorraad leverbaar. De uitgebalanceerde collectie elektrische fietsen van de beste merken staat klaar voor een spannende proefrit. Op de bovenverdieping kunt u kiezen uit de beste scootermerken, accessoires en de nieuwste collectie helmen. De grote collectie mountainbikes, racefietsen en de afdeling ‘sportief’ is compleet gemaakt met een goede kledingcollectie, fietsschoenen, fietshelmen en de beste technische  benodigdheden.