TEST EVENT 2024 29-30 maart!

LETS GO BY BIKE EVENT


Welkom bij het hoogtepunt van het jaar - het Schilder Tweewielers Testevenement! Gehost op de Wielerbaan in Alkmaar, staat dit evenement klaar om je te betoveren met de nieuwste innovaties op het gebied van e-bikes en sport.

 

Verken een breed scala aan de nieuwste e-bike modellen, van krachtige sportfietsen tot stijlvolle stadsfietsen. Dit is je kans om hands-on ervaring op te doen met de nieuwste technologieën die de fietsindustrie te bieden heeft.


Wees er vroeg bij en behoor tot de eerste bezoekers om een exclusieve goodybag te ontvangen, boordevol met leuke en nuttige verrassingen die je fietsavontuur nog beter maken.


Maak kans op €500 shoptegoed

Door je vooraf in te schrijven, doe je niet alleen mee aan een onvergetelijke ervaring, maar maak je ook kans op €500 shoptegoed bij Schilder Tweewielers! Gebruik dit shoptegoed om je favoriete fietsaccessoires, uitrusting, of zelfs een deel van je nieuwe e-bike te financieren. Mis deze ongelooflijke kans niet en schrijf je vandaag nog in!


Tijden event

-Vrijdag 29 maart 2024: 13.00 tot 21.00 uur.
-Zaterdag 30 maart 2024: 09.30 tot 16.30 uur.


We kunnen niet wachten om je te verwelkomen en samen met jou de passie voor fietsen te delen. Zet de data in je agenda, nodig je vrienden en familie uit, en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring bij het Schilder Tweewielers Testevenement.


Volg ons op onze website en sociale mediakanalen voor de meest actuele informatie, inclusief spannende aankondigingen en deelnemende merken.


Tot snel op de Wielerbaan in Alkmaar!


Met enthousiaste en sportieve groet,

Team Schilder Tweewielers