Theo Schilder #RIDESOLO BEACH SEASON

Rij dit seizoen met Theo Schilder een #ridesolo BEACH SEASON.
Wil jij dit seizoen veilig en gezond mee rijden in een BEACH competitie? Meld je dan nu aan voor Theo Schilder #ridesolo BEACH season. En maak kans op toffe prijzen!

Hoe doe je mee? Meld je aan via STRAVA en upload van 17-10-2020 tot 31-12-2020 minimaal 7 strandritten. Daar moeten in ieder geval de volgende afstanden in zitten:
- minimaal één strandrit van 40 km.
- minimaal één strandrit van 70 km.
- minimaal één strandrit van 100 km.
Rij solo of met je beach maatje maar denk eraan maximaal 4 personen!

Op 31-12-2020 worden de prijzen verloot voor verschillende catergorieen. Denk hierbij aan;
- #QOM & #KOM meister
- meest creatieve routes
- DIE HARD beachracer
en nog veel meer.. meer informatie volgt op www.theoschilder.nl en via onze social media kanalen.

Onder iedereen die het #ridesolo BEACHSEASON volbrengt worden 50 goodybags verloot.

Have fun, stay safe en #ridesolo.
Beachteam Theo Schilder

Meld je aan via onderstaande link;
https://www.strava.com/clubs/762268

 

De categorieën:

#1   Grootste PretLetters
Names onze vrienden van Koerspret!
Post bij jouw rit een foto waarop te zien is dat je heel veel #pret hebt tijdens het strandrijden! Voor de 8 grootste pretletters hebben we een heerlijk bierpakket van Koerspret!

#2  Door weer en wind
Maken de omstandigheden jouw niks uit!? Laat ons zien via een foto dat wind of regen jouw niet kunnen stoppen! Voor de 2 grootste wind en regen trotseerders hebben wij een fantastisch pakket namens BUFF!

#3 Kilometervreter
Kan het jouw niet gek genoeg? Hoe meer kilometers hoe beter! Dan ben jij een echte kilometervreter!
Voor de 5 grootste kilometervreters ligt een heerlijk CLIFF/Nuun sportvoeding pakket klaar!

#4 Soigneur
Ga jij altijd gesoigneerd door het leven op de fiets? Dan kan een Live Slow RIde Fast fietspak niet ontbreken in jouw kast!
Laat ons zien via jouw STRAVA account wat voor een soigneur je bent en win een Live Slow Ride Fast fiets pakket!! WHAATTT!!

#5 Live Slow
Is dat Ride Fast ook niet zo jouw ding? Geen probleem! Want we zijn gek op de Live Slow liefhebbers. Voor degene die het lekker rustig aan doen hebben wij 5 paar sokken van Live Slow Ride Fast klaar liggen.

#6  #STAYSAFE
We kennen deze hashtag inmiddels allemaal. Stay save doe je niet je alleen door mee te doen aan onze #ridesolo beach season. maar ook door een SUPER goede helm te dragen! Kun jij wel een extra veilige helm gebruiken? Laat zien dat jij je koppie gebruikt en maak kans op een Giro Aether mips Black/Flash helm t.w.v €320,-

#7 QOM & KOM meister
Pak jij de meeste kommetjes tijdens het #ridesolo beach season? Dan ben jij de winnaar van een volledig pakket met KWAKZALVER producten!

#8  De eeuwige nummer 2
Ga je altijd voor de KOM maar wil het nét niet lukken? No stress! Voor degene met de meeste #2 medailles ligt er een OAKLEY SUTRO bril klaar!

#9 Vlak strand?
Het strand staat bekend om de straffe wind en het vlakke landschap. Krijg jij het voor elkaar om tóch de meeste hoogte meters te rijden dit seizoen? Applaus, jij bent dan de winnaar van een uiteten bon twv €75,- bij Café de Koning

#10 PR Champ
Daag jij jezelf ook altijd uit tot #beterwordenbeterworden? Klasbak! De grootste PR rijder krijgt namelijk een paar Northwave Winterschoenen. Dan kun je nóg #beterwordenbeterworden mét warme voeten. Deze prijs wordt u aangeboden door onze trouwe sponsor Deurwaarder/HSB bouw.

SOON MORE......

Post natuurlijk al je ritten op STRAVA en tag Theo Schilder #ridesolo beach season
Meer kans maken? Post je ritten, fotos videos op AL jouw social media kanalen!